FTG Japon Şekerleme Devi Morinaga İle Bir Araya Geldi

FTG JAPON ŞEKERLEME DEVİ MORİNAGA İLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen alım heyeti çerçevesinde iş görüşmeleri ve tesis ziyaretlerinde bulunmak üzere 28 Kasım - 01 Aralık 2012 tarihleri arasında Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştiren ve Japonya'nın önemli şekerleme imalatçılarından biri olan Morinaga firması Başkanı Sn. Gota Morinaga ile Fındık Tanıtım Grubu (FTG) heyeti iş yemeğinde bir araya geldi.

FTG Başkanı Sn. Dursun Oğuz Gürsoy'un Hoşgeldiniz Konuşması

FTG tarafından yürütülmekte olan reklam ve tanıtım faaliyetlerinin etkisiyle fındıklı yeni ürünleri Japonya piyasasına süren ilk firmalardan biri olan Morinaga firması yetkilileri ile bir araya gelinen sözkonusu iş yemeğinde, yıllık satışları 1.6 milyar $ civarında bulunan ve halihazırda Türk fındığı kullanılmakta olan ürünleri raflardaki yerini koruyan Morinaga firması tarafından önümüzdeki dönemde Japonya'da piyasaya sürülmesi planlanan fındıklı yeni ürünlere ilişkin ortak çalışma olasılıkları tartışıldı ve Türk fındığının Japon şekerleme sektöründeki geleceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Morinaga Başkanı Sn. Gota Morinaga'nın Teşekkür Konuşması